I tu què en penses?

Blog d'actualitat amb comentaris personals sobre la informació que publiquen els mitjans de comunicació...

jueves, abril 12, 2007

I el Codi Deontològic on està?


Al Qaeda reapareix a Argel i les seves víctimes ocupen les primeres pàgines del diari. Si, una mica "gore" per al meu gust però sembla que cada cop més cal arribar a aquests extrems per cridar l'atenció del lector i fer-li sentir quelcom (dic jo que no molt agradable) amb les imatges de les víctimes de conflictes i atemptats. Potser amb una i a molt tirar dos ja en tenim prou, la tercera em sobra.
Però canviant de tema, hi ha bones notícies per als països més contaminants (entre els que trobem Espanya i Europa en general), som els menys perjudicats per l'escalfament global. Si, si, els països del tròpic patiran més els efectes del canvi climàtic. I es una pena que tot i la greu situació en la que ens podem trobar d'aquí uns anys ( no tan llunyans) hi ha gent que encara no es conciencia de l'abast del problema. Sempre n'aprenem quan es massa tard... Australia però sembla haver trobar una solució a la manca d'aigua, i sense contaminar, una desalinitzadora que funciona amb vent i permet obtenir aigua potable ecològica.
Un altre tema polèmic aquests dies es la legalització de l'abortament en Mèxic DF, ho reconec, estic a favor, i em sembla un endareriment que encara hi hagi gent que negi a la dona el dret a decidir sobre la gran responsabilitat de portar un baby al món. Prou problemes porta la vida com per a prohibir un dret que considero que hauria d'estar asumit al 100%, i no només a Mèxic, sinó a la resta de països (inclusive Spain). Està molt bé això del catolicisme i la moral, però davant tot està el dret de la persona a decidir.