I tu què en penses?

Blog d'actualitat amb comentaris personals sobre la informació que publiquen els mitjans de comunicació...

jueves, abril 26, 2007

Bicicla't!!

Atenció ciclistes! A partir de l'1 de maig està previst començar a sancionar als usuaris de biciletes que infringeixin les normes de circulació que va aprovar la nova ordenança! I jo encara no tinc clar per on he de circular...si esteu com jo, us recomano escoltar aquesta la cançó del ciclista urbà: http://www.bacc.info/imatges/Carril_Bici.mp3
Mentrestant a la Torre Agbar s'han donat els VII Premis de Ràdio Associació, han sigut per a la emissora iCat fm, el programa 'Polònia', el periodista Àlex Gorina i el programa de ràdio 'El món de Rac1'...atenció a la possible pregunta d'actualitat... ;)
I per aquells que tinguin pensat fer el treball sobre humor gràfic de Redacció Periodistica esteu al tanto que aquest cap de setmana es celebra a Lleida un saló dedicat al tema amb personalitat del món de la il·lustració i l'humor gràfic!
Rajoy contesta a la pregunta del programa d'entrevistes de TVE, el líder del PP cobra 8.000€ al mes, 600 més que Zapatero. I als mileuristes dir-vos que el sou no puja però com a mínim el boom immobiliari s'atura,...algo es algo!