I tu què en penses?

Blog d'actualitat amb comentaris personals sobre la informació que publiquen els mitjans de comunicació...

sábado, mayo 19, 2007

Barcelona de tots i per tots

Vull fer una petita reflexió sobre la ciutat de Barcelona, sentin-me barcelonina he de dir que hi ha dies que em estic orgullosa de la meva ciutat, per la platja ara que ve l'estiu, pels diferents barris que la integren i que tenen cadascun un quelcom que els fa diferents, per la gent que hi conviu, pel el turisme que hi arriba i per mil coses que la fan única.
Llàstima que cada dia em faci més pena veure com es van deixant de banda els aspectes més esencials, durant la campanya electoral sembla que amb les eleccions del proper 27 de maig tots els problemes de la ciutat vulguin anar a millor. Els polítics diuen que estan preocupats pels habitatges de la gent jove, que hi haurà escola pública per a tots i sanitat de qualitat, que es faran plans de millora urbana, i recalquen la necessitat d'inversió en movilitat.
Ejem, ja no hi confio jo en res del que diuen, en el fons després guanyi qui guanyi, farà alguna cosa de les que ha promés, per quedar bé, i la resta obrarà "a su antojo". I si li ve de gust fer un fòrum per tenir un espai buit als afores de la ciutat doncs benvingut sigui, encara que amb aquells diners es podria aver ajudat a la remodelació de barris marginals o aumentar el transport públic. Els joves necessitem habitatges però guanyen més diners venent terrenys a constructores privades que volen contruir un hotel en primera línia de mar.
No ho nego, Barcelona té moltísims ingressos del turisme ( i s'han de cuidar), una llàstima que es tracti tan bé al convidat i se'ls hi oblidin els 4 milions de ciutadans de Barcelona que malgrat tot el que he dit té un nosequè que la fa especial.