I tu què en penses?

Blog d'actualitat amb comentaris personals sobre la informació que publiquen els mitjans de comunicació...

sábado, abril 28, 2007

"Pa amb tomàquet!"

Xavier Vilamala, president del Gremi de Flequers, està al corrent de la 'crisis' de la recepta catalana del pa amb tomàquet, i el què de la qüestió és si el que falla és el pa o el tomàquet que comprem avui dia,...En Xavier defensa l'alta qualitat del pa de pagés però creu que es veu perjudicat pel sector de la restauració. I jo dic que als forns el pa ja no es el que era...(depen de quin forn, es clar!)I ojo també que els tomàquets han de ser d'alta qualitat perquè aquest plat tradicional sigui ben autèntic! Bon profit.
I per aquells que vulguin estrenar la temporada de platges sense desconectar de la red el destí es Casteldefels. La primera platja catalana amb accès a la xarxa per sistema wi-fi de forma gratuïta. Senyor Hereu prengui exemple, que no ens vindria malament a les platges de Barcelona!( per demanar que no quedi)

2 Comments:

Blogger Suavinni said...

Txe, la qualitat dels tomàquets que pots comprar al super és una merda. Vam intentar fer pa amb tomaquet pels guiris al pis i costava treure una mica de suquet. I el pa també tela, un pa de pagès decent costa trobar-lo!!!

8:26 p. m.  
Blogger Jan said...

No serà que heu comprat tomàquets per amanida i no per "untar"? XD

1:48 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home