I tu què en penses?

Blog d'actualitat amb comentaris personals sobre la informació que publiquen els mitjans de comunicació...

miércoles, abril 05, 2006

Què li passa al món?

Hola!Hello!Ciao!Allo!Sayonara!
La justicia catalana pot incloure en breu una nova figura en la fiscalia del TSJC, Teresa Comte. Bona notícia per a la tant buscada igualtat de gèneres, sembla que poc a poc anem creant una nació on el paper de la dona podrà equiparar-se a la realitat social i laboral al de l'home.
Mentrestant la campanya francesa segueix d'actualitat a 11 dies de les eleccions on els tres candidats principals: el conservador Nicolas Sarkozy , el centrista François Bayrou i la socialista Sègolène Royal fan ús de les noves tecnologies com Internet per fer campanya electoral...d'aquí uns dies sabrem fins a quin punt pot ser útil la red per guanyar vots o perdre'ls!! Tot i que alguns com Sarkozy va rebutjar la proposta de debat internauta, sembla que la resta de candidats troben útil Internet.
El canvi climàtic segueix donant que parlar,....i que cantar! Al Gore veu recolzada la seva proposta amb un multitudinari concert amb artistes com Madonna i The Police,...però això no redueix precisament el CO2 que tant perjudica al nostre planeta i que segons càlculs científics farà pujar a Espanya mig metre el nivell del mar d'aquí a 50 anys.
Cuba defensa el seu règim i censura si fa falta, l'última víctima ha estat una revista catòlica que va publicar comentaris en contra de Castro, a més sona aquests dies la polèmica del periodista Sardà per obtenir un visat que el permeti entrar a la illa, i tot per uns comentaris contra el dictador mentre era presentador de Cròniques marcianes. Llàstima que la llibertat d'expressió no s'hagi extés encara per Cuba, esperem que la situació millori d'aquí un temps.
Dimecres, 11 d'abril del 2007