I tu què en penses?

Blog d'actualitat amb comentaris personals sobre la informació que publiquen els mitjans de comunicació...

sábado, abril 28, 2007

"Pa amb tomàquet!"

Xavier Vilamala, president del Gremi de Flequers, està al corrent de la 'crisis' de la recepta catalana del pa amb tomàquet, i el què de la qüestió és si el que falla és el pa o el tomàquet que comprem avui dia,...En Xavier defensa l'alta qualitat del pa de pagés però creu que es veu perjudicat pel sector de la restauració. I jo dic que als forns el pa ja no es el que era...(depen de quin forn, es clar!)I ojo també que els tomàquets han de ser d'alta qualitat perquè aquest plat tradicional sigui ben autèntic! Bon profit.
I per aquells que vulguin estrenar la temporada de platges sense desconectar de la red el destí es Casteldefels. La primera platja catalana amb accès a la xarxa per sistema wi-fi de forma gratuïta. Senyor Hereu prengui exemple, que no ens vindria malament a les platges de Barcelona!( per demanar que no quedi)

viernes, abril 27, 2007

Censura televisiva

Pasó el fraquismo y la censura que TVE tubo que soportar las primeras décadas de emisión, o eso creía yo, pero resulta que ahora el PP ha conseguido vetar un vídeo que era crítico con el Gobierno valenciano de Francisco Camps (PP). Ayuntamientos y universidades no podrán ver el vídeo "Ja tenim prou" para garantizar una limpieza en las próximas elecciones, hum...yo creía que teniamos libertad de expresión pero veo que la censura no perdona. Sobretodo por la negativa de Camps a mantener abierto el proceso de negociación sobre la emisión de TV-3, el ejecutivo del PP ha anunciado el cierre del repetidor de Alicante.

Y esta noche se iluminan las miles de bombillas que darán inicio a la 36ª Feria de Abril en el recinto del Fórum. El evento anunciado con cárteles firmados por el ilustrador Jordi Labanda dispondrá de 62 casetas, una de ellas será destinada al público latinoamericano.


jueves, abril 26, 2007

Bicicla't!!

Atenció ciclistes! A partir de l'1 de maig està previst començar a sancionar als usuaris de biciletes que infringeixin les normes de circulació que va aprovar la nova ordenança! I jo encara no tinc clar per on he de circular...si esteu com jo, us recomano escoltar aquesta la cançó del ciclista urbà: http://www.bacc.info/imatges/Carril_Bici.mp3
Mentrestant a la Torre Agbar s'han donat els VII Premis de Ràdio Associació, han sigut per a la emissora iCat fm, el programa 'Polònia', el periodista Àlex Gorina i el programa de ràdio 'El món de Rac1'...atenció a la possible pregunta d'actualitat... ;)
I per aquells que tinguin pensat fer el treball sobre humor gràfic de Redacció Periodistica esteu al tanto que aquest cap de setmana es celebra a Lleida un saló dedicat al tema amb personalitat del món de la il·lustració i l'humor gràfic!
Rajoy contesta a la pregunta del programa d'entrevistes de TVE, el líder del PP cobra 8.000€ al mes, 600 més que Zapatero. I als mileuristes dir-vos que el sou no puja però com a mínim el boom immobiliari s'atura,...algo es algo!

miércoles, abril 25, 2007

Cementerio islámico en Barcelona

El cementerio de Montjuïc crea el primer reciento en de Cataluña para la comunidad musulmana, sus fallecidos podrán ser enterrados según los preceptos del corán que prohibe que los cuerpos se entierren en nichos o unos sobre los otros.
Mientras las novedades astronómicas han detectado un planeta similar a la Tierra, con temperaturas entre los 0 y los 40ºC que le permitiría tener agua líquida sobre su superfície. Además la NASA ha obtenido por primera vez imágenes del sol en tres dimensiones gracias a los dos satélites Stereo que fueron lanzados desde la Tierra en 2006.
Y para aquellos que se levantan bien prontito por la mañana, decir que el programa ¡Anda Ya! de los 40 principales se sitúa en cabeza como el programa líder de rádio musical con más de 1.908.000 oyentes!

martes, abril 24, 2007

ONA fm, Estrena emissora!!

104.4 fm ha escollit Sant Jordi per començar a emetre en l'emissora Ona fm dedicada a esports i música!!
Mentrestant sobta aquest dies a la prensa la polèmica generada per la pregunta: Quan cobra Rajoy? I es clar, no tenim resposta clara,..com tampoc la va tenir quan Carod preguntava a l'hemicicle pel sou de la família reial i els gastos que té. Estaria bé que els ciutadans tinguessim una mica más d'informació donat que els seus salaris provenen de la butxaca dels contribuents.
I per parlar del refrany "ojo por ojo y diente por diente", el conseller Huget s'ho ha pres en serio y demana el boicot a Barajas. Demana als viatgers catalans que no facin escala a Madrid en els vols internacionals, i així estarem en pau pel boicot al "cava" català? Coses de polítics....